Schoonheidsinstituut

- Ontdek ons instituut -

 
 
oolaboo-011.jpg
 
 
Logo Excellence (zwart).png

Het schoonheidsinstituut voor jou.  

 

Iedereen bezit natuurlijke schoonheid, maar af en toe heeft ook de natuur een duwtje in de rug nodig. Of je nu kiest voor een gezichtsbehandeling, een verzorgende manicure of pedicure of een ontharingsbehandeling. Bij Excellence Deluxe gaan we minutieus te werk om jou te laten stralen.

Ontdek de behandelingen die we in ons instituut aanbieden en geniet van wat welverdiend me-time waardoor je stralend en zelfzeker de deur uit kan.

Wil je graag een afspraak maken? Je kan ook telefonisch bereiken op het nummer +32 9 223 25 23.

 
 

We can't wait to see your beauty.

 
oolaboo 2015-2261.jpg
 
 

Uitsluitend exclusieve & hoogwaardige kwaliteitsproducten

Oolaboo kent ook unieke behandelingen welke zijn geïnspireerd op de Japanse en Chinese behandelwijzen. Een Oolaboo specialist is opgeleid in de filosofie van Oolaboo en weet als geen ander welke producten het beste voor je huid zijn. 

Of je nu op zoek bent naar een huidverbeterende crème, een veilige tandpasta of een comfortabele ambiance met exclusieve geuren wilt creëren, Oolaboo helpt je graag het beste uit jezelf naar boven te halen. 
Geluk vind je in de kleine dingen van het leven en natuurlijk staan wij te trappelen om deelgenoot te zijn van jouw geluk door je te omringen met allemaal kleine Oolaboo geluksmomentjes.

 

Mii heeft geen talloze looks, maar is een zorgvuldig uitgekozen make-up gamma, op minerale basis, met o.a. een 100% zuiver minerale lijn, die jou het vertrouwen zal geven om elke dag het beste in jou naar voor te brengen op een huidvriendelijke manier.

 

 

 
 

Boek jouw me-time nu.

 
oolaboo-091.jpg