Kapsalon 

- Ontdek ons salon -

 
 
KM_Future_Love_11.jpg
 
 
Logo Excellence (zwart).png

Een snit of haarkleur op jouw maat.

 

Bij Excellence Deluxe staat perfectie en service centraal. Eigenares Kim De Coster geeft je het meest up-to date advies. Ze zoekt graag samen met je naar die snit of die haarkleur die het beste bij uw persoonlijkheid aansluit. Als kleurspecialist weet Kim als geen ander die kleur te vinden die jouw teint het meest complementeert. 

Ben je op zoek naar het meest recente trendadvies? Dan ben jij bij Excellence Deluxe aan het juiste adres. Kim is regelmatig op diverse cursussen en studiemomenten om jouw als klant steeds te kunnen bijstaan met advies over de laatste nieuwe trends en meest nieuwe technieken. 

Wil je graag een afspraak maken? Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer +32 9 223 25 23.

 
 

We can't wait to meet your hair.

 
CM_CAMPAIGN_2018_10_CMYK_LOWRES.jpg
 
 

Enkel het beste voor je haar. 

Net zoals jij vinden we jouw haar belangrijk. Om er zeker van te zijn dat we jouw haren met de best mogelijke producten behandelen, zijn we erg selectief in de merken die we in ons salon gebruiken. Voor onze haircare lijn kiezen we er bewust voor te werken met de producten van KEVIN.MURPHY. Dit gamma is sulfaatvrij-, parabeenvrij –en dierenleedvrij. 

Kevin Murphy is al jarenlang een van dé referenties wanneer het gaat over hairstyling. Hij wordt vooral geroemd om zijn editorial werk, maar verdiende daarnaast ook zijn sporen in de fashion –en filmwereld. Het gehele productengamma van KEVIN.MURPHY of het nu de shampoos, conditioners of stylingitems zijn, allen zijn opgebouwd uit hoge concentraties essentiële oliën en vitamines die het haar verzorgen.

 

Voor het kleuren van je haar gebruiken we COLOR.ME. Dit is een ammoniak & ppd-vrije haarkleur op basis van honing & granaatappel. Deze haarkleur staat zo dicht mogelijk bij de natuur en voldoet aan alle eisen van een permanente haarkleur. 

 

 

 
 

Ontdek ons schoonheidsinstituut .

 
CM_CAMPAIGN_2018_01_CMYK_LOWRES.jpg